Thursday, 20 October 2011

Wink Wink ~

Assalamualaikum .

Terasa nak hupdate pasal seorang sahabat aku ni :)

Kenal dia , dah lama dah . Dekat 2 tahun jugak . * Lame ke ?
Aku kenal dia bukan secara face to face tapi thru 1 game ni . Game yang sure lah ada room for chatting rite .
Banyak giler kisah pasal kitorang ni sebenarnya . 
Kalau nak story semua , 1 hari suntuk pun tak cukup . Kehkehkeh .

Dia , juga seorang blogger baru , jiran sebelah aku la . 
Sama macam aku :) * Tapi dia lagi baru la . Hehehehe .
Korang nak kenal dengan dia tak ? Kalau dah kenal , apa kata korang follow dia sekali ?
Untuk kemeriahan dunia blogging ni , why not kan ? Weeee .

Dia ni , sahabat alam maya yang paling aku sayang .
Means , semua nya boleh ngam kau tau ?
Nak cerita pasal boyfiee , dengan dia lah .
Nak cerita pasal life aku yang pasang surut , dengan dia lah .
Nak cerita pasal problemo yang tak henti henti singgah dalam hidup aku , dengan dia lah .
Nak cerita pasal perasaan aku , dengan dia lah . 
Masalah aku , dia tau . Masalah dia pun , aku tau .
Takde selindung selindung punya .

Tak pelik ke korang ?
Weee , bagi aku , TAK PELIK pun !
Sebab ? Why ?

Bagi aku , berkawan biar lah ikhlas . Jauh macam mana pun dia dengan aku , FB ada , twitter ada , blog pun ada ni haa , sms pun boleh . cuma 3g jer tak pernah , call ? Lagi lah selaluuuuuuuu !
Sebab kalau aku 3g dengan dia dah rasa macam buang tebiat plak .
Yela kan , dengan boyfiee sendiri tak pernah nak 3g . Kehkeh .

Bergaduh ? Tipu lar tak pernah . memang tipu . Tipu sangat .
Ahaks .

Aku dengan dia , banyak kali dah bergaduh weyhhh ! kau nak kira berapa banyak ? Tak perlu aku rasa , nanti kau sendiri lost kat mana kau stop mengira sebelum ni wahahaha .
Dari hal kecik macam semut api sampai hal hal negara beb , bergaduh je kerja .
Macam orang gila pun ada kekadang tu . Hehehehehehe .

Kadang kadang tu , bergaduh pasal boyfiee .
Kadang kadang , bergaduh pasal ada yang tak puas hati .
Kadang kadang , bergaduh pasal benda yang merepek repek .
Semua benda kitorang dah pernah gaduhkan .
Kikikikiki :))

Paling hebat kitorang bergaduh , sampai berbulan bulan tak contact . 
Hebat ?! --" Tu la benda paling teruk kau tau !!

Tapi , semuanya berlaku sebab itulah yang patut berlaku .
LOL --"

Ngeee . Maksud aku , bila kita bergaduh , kita akan tahu perangai sebenar sahabat kita .
Setuju ?

Jom ushar belog beliau . . . Hee , jangan lupa follow sekali !
Haip3 ! Jangan degil ! Jentik jari tu dengan penuh kasih sayang karang tau la !
:D

|
|
|
|



P/S : Dia jarang hupdate belog sebab busy dengan study . But kalau followers dia dah bertambah hope dia semakin bersemangat untuk berblogging okehh . ^^"

- c i a o -

No comments: