Thursday, 10 November 2011

Segmen | HasrulHassan Jelajah dan Gegar Blog 2011 !!



Assalamualaikum .

Segmen dari HH ^^ 
Nak join ? Tekan SINI laju laju okeh !!


Nama sebagai blogger : AishaMyra
Nama blog : Myra's Belog
Tarikh mula berblog : 29 / 06 / 2010
Target blog untuk tahun 2011 : Nak nombor kat followers tu cecah 1000 !! Okeh hahaha tau dah hanya mimpi semata tu hehe . Belum tercapai pun lagi , masih di awang - awangan hiehiehie .

Tarikh tutup : 13 NOVEMBER 2011 !!

6 comments:

Tihara said...

salam,
dari segmen yg sama,sambil tu nak jemput
Join Giveaway Di Blog Saya...JUM :)

HafizRahim said...

jalan2 dari segmen yang sama.=)

Entry saya "Segmen HasrulHassan.Com : Jelajah Dan Gegar Blog 2011 !!"

Rahmah Ram Ram said...

As Salam,

Singgah dari segmen yang sama..salam kenal dan selamat berblogwalking. Semoga sukses selalu... dan Insyaallah semoga apa yang dihajati menjadi kenyataan :)

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/11/segmen-hasrulhassan-jelajah-dan-gegar.html

shiema sufian said...

Shiema singgah dari segmen yang same. jangan segan segan singgah dan follow belog shiema ye :)
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/11/hasrulhassan-jelajah-dan-gegar-blog.html

Mizfantagiro said...

salam kenal...dr sgmen yg sama..Happy Blogging ^_~

http://dismybelog.blogspot.com/2011/11/hasrulhassan-jelajah-dan-gegar-blog.html

pssttt::: suke ngan kata-kata kt header tu ^^

c genk bah ne said...

Salam Perkenalan…
Genk datang sini,
Dari segmen yang sama
JOM DATANG BLOG GENK