Wednesday, 9 November 2011

Segmen | Naikkan Trafik, Tambahkan Follower, Ramaikan Pembaca



Assalamualaikum .

Hello peeps ^^ CP buat segmen lorh .
Nampak macam dah ramai yang join , rugi laa kalau den tak ikot join hihik .


Okeh untuk entry yang Myra rasa korang patut baca , ada 3 kesemuanya ^^

Kalau awak perempuan awak baca kat sini , lelaki tak yah baca pun takpe | Link1
Suka lukisan tak ? Dah tengok jangan lupa comment sekali okeh dear huhue | Link2
Peminat kucing ? Same la kiter meowww ^^ | Link3

Entry ni tamat pada : 11/11/2011 pada jam 11 pagi .

Terbaikkk . Hehehehe .

6 comments:

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Datang visit dari segmen yg same , datang lah visit balik entry saya yay and if bole tinggalkan lah comment anda kat entry tersebut !

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2011/11/segmen-tingkatkan-trafik-tambahkan.html

Aishah Amira said...

@CynthiaShin 欣倪♥ - thanks dear ^^ ! done following u back .

nurulshiera93 said...

done already to follow your blog..
dri segmen yg segmen..
hehehe..

ceriteraliyana said...

tinkerbell berterbangan memeriahkan blog ni..weee!!! =))

*dtg dri segmen yg sme ^^

Miss Nadya said...

melawat dan blogwalking dari list CP buat..:)

new entry ::

1. Buffered Earnings #7
2. Twilight Saga Breaking Dawn
3. Greyson Chance Feat Najwa Latif

Eza Boom Boom :) said...

Eza berkunjung ziarah dari belog cik purple yang chomeeel tu.. Sori terlambat terjah eaakk :P, nice blog!! Teruskan berblogging kehhh :D

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-naikkan-trafik-tambahkan.html