Thursday, 10 November 2011

Sweet Memories Contest by Mimie



Assalamualaikum .


Erk lama tak join contest aku rasa . Yang paling banyak tuh segmen segmen segmen !!
So kali nih jiran aku buat contest , alah senang jer contest nih ,
sebab senang la aku nak join hihik .
Korang nak join ? Klik Sweet Memories Contest laju laju !!

Aku pilih gambar nih :


Gambar tahun lepas , sape tau background pixa nih kat mana ? hehehe .
Nie lah last aku & semua BFF aku hang out ramai ramai . 
Time nie kat Jaya Jusco Tebrau City , tau dak ? tau kannnn ???
Sape duduk JB tuh tau la hehe . 

Gambar ramai ramai , dari yang nerd sampai yang havoc habis . kihkih .
Aku tetap sopan bertudung . Bluerkk poyo ! :D
Kenangan yang sangat manis .
Seharian kitorang merayap , sampai ke bandar okehh .

First , jalan jalan kat CS , makan makan . 
Then amek taxi pergi Dangan City Mall sebab time tu ada Pesta Buku kat EXPO sebelah DCM .
Plan nyer nak beli buku rujukan untuk SPM lah . Harga pun murah murah yer sayangg .
Kalau ada Pesta Buku , pergi jer tauu . Even tempat nyer sesak sekali pun , yang penting MURAH .
Opss nampak macam aku nih kedek sangat ek --" bukan kedekut okehh , berjimat jer . haha .

Lepas tu , naik bas ( kami pengguna setia pengangkutan awam haha , lesen pun takdak lagi kot nak merayap naik kete hehehe ) pergi Jaya Jusco . Kat sini , mula mula nak tengok wayang lah . Nak tengok gagdet lah . Nak tengok itu nak tengok ini . Yang aku hairan , Jusco ni jauh sangat ke dengan rumah kau sampai tak boleh datang lagi lain kali ? Hihik .
Last last hape pun tarak . Kitorang cuma makan kat food court and keluar lepak lepak kat parking lot uh sambil amek gambar macam orang gilaks !

Balik , baba yang hantar ^^ Sweet giler doe .
Tak tau bila lagi kitorang nak hang out macam nie lagi ?
Bayang kan , semua dah study jauh jauh :(

Aina study kat LA .
Amiri study kat Port Dickson .
Hisyam study kat UIA kolej .
Zainul study kat SMK Ulu Tiram .
Azlan study kat SMK Taman Daya .
Capie & I study kat UiTM Alor Gajah .

Sebab tu aku pilih gambar nie . ^^ 
Korang !! if korang baca entry ni , cepat cepat balik JB !! hehe .

Maaf panjang sangat membebel !! :D

3 comments:

Eida Arina said...

sweet gambar tu :)

saya dtg dri contest yg sama...nice to meet you kak :)

GOOD LUCK!!!

mimie.. said...

memang panjang pun anda membebel hehehe..sweet memory!! ^_^
thanks join..gudluck keyh~

arnissa said...

hye.. kamoo di tag..
http://arnissastory.blogspot.com/2011/11/beauty-contest-from-aina-rahman.html