Wednesday, 9 November 2011

Tagged From Cik Balqis Syafikah



Ehem . Dapat tag lagi . Kali nih dari Cik Balqis Syafikah puleksss ,
 So kiter nak jawab nih . Baca dengan teliti !! 
Jangan miss satu huruf pun okehh ! HAHA .

1 . Aku handsome tak ?
Sorry awak tak handsome tapi . . . . 

2. Suka / tak suka baca blog ni ? Kenapakah ?
Suka suka suka ! Sebab blog awak tuh sempoi habis . Wiewiewie .

3. Geram dengan marah ada beza tak ?
Of course adeeee . .

4. Macam mana reaksi marah korang ? (1) Diam je. (2) Maki sampai lebam. (3) Bunuh terus.
Harus lah yang ke3 tuh !! Kikiki . Takde lah , i tak diam tak jugak memaki . Cuma membebel sampai bernanah telinga orang yang mendengar kehkeh .

5. Lagu paling korang suka ?
Jar of Hearts by Christina Perri

6. Macam mana nak gembira ?
Makan aiskrim banyak banyak . Haha . >_<

7. Bahasa yang korang teringin sangat nak belajar ?
Banyak sangat . Kalau boleh nak belajar semua bahasa yang ada ^^

8. Korang pakai perfume jenama apa ?
Ada 1 perfume nie , from my lovely aunt , tapi tak ingat plak brand apa . Hehe .

9. Suka makan apabila tension nak pecah kepala ?
Cadbury black forest

10. 3 words describe me ?
Friendly , Gorgeous gila and . . santai . Hihik .

11. Mimpi paling hampeh pernah korang alami .
Termimpi seorang musuh ketat . Wakakaiii . T__T

2 comments:

ain dzaya said...

huhuhu..sempoi je jawapannyer ;)

jom rebut di sini http://aindzaya.blogspot.com/2011/11/beloglist-ain-dzaya-earning-nuffnang.html

Balqis Shafikah said...

hehehee.tme kasih for all the answersss! :) keep in touch ya!