Wednesday, 14 December 2011

Annual Grand Meeting (De'Best) - 07 December 2011



Assalamualaikum .

Hello peeps !! Psstttt nak tau satu gosip tak ?
Dengar kata kat Zon C - Kolej Tun Ali UiTM Lendu , ade skandel Apek tu .
Sape tak kenal ? Alaaaaaa . Penjaga gol bola sepak terhebakkk zaman ini tu hihi .
Skandel dia plak sape ea ?? Yang duk ckp hubungan diorang tu hanya stakat adik abang semata tu lah .
Atoiii tak dapat tangkap lagi kew ??
- dengar kata Dahlia Teck sekarang study kat sini amek MassCom -

Kehkeh . Saje la aku kecik kan statement tu . Korang nampak ke ? Cakap lah tak nampak . Aku nie bukan nye penggosip tegar cam korang hahahaa ( sempat mengutuk ) , aku just bagitau info info terbaru cewahhh . Poyosss . Member aku yang stay kat Tun Ali ( nama asrama ) cakap beliau ni konon hot stuff sangat lah . Ape ape meeting or perjumpaan tak nak join bagai . Tau ayat dia camne ?? Camnie haaaa : Eh ape dia pikir dia tu hot stuff sangat ke sampai tak nak turun & join meeting ni semua ?? .

Haha gila bengang dia . Ntah lah aku pun tak tau nak cakap camne kan . Memang minggu ni kecoh kat FB semua cakap beliau ada kat sini . Memula ingat kan khabar angin jer . Rupanya memang betul pun . Ok lah abaikan cerita pasal beliau . Ekceli aku nak story pasal event yang berlangsung pada 07 December 2011 , event ni sebenarnya induction budak budak Part 1 yang amek Business Studies kat sini . Induction yang meriah jugak .


Semua kelas budak budak Part 1 ada persembahan masing masing . Sebenarnya kitorang kena cabut undi untuk tau siapa yang dapat tarian , yang dapat dikir barat , yang dapat koir , and macam macam lagi lah . Yang malang nya tu , kelas kitorang ( Group D ) dapat cabutan untuk TARIAN KONTEMPORARI .

Nak tau ekspresi kitorang semua masa mula mula dapat tau kitorang dapat tarian tu macam mana ? Hahahhaa . kalau aku , dah rasa nak menangis dah . gila kau !! Seumur hidup aku , aku tak pernah belajar apa apa step untuk menari nie okenggg !! Tetiba kena menari di khalayak ramai , pehhh . Memang OMG lahhhh !! haha .

Tension giler masa belajar step by step tu . Roommate aku , Nia , memang terlebih lebih muka tension dia kalau dapat tengok hahaha . Kesian aku tengok dia . Dah lah kecil molek bagai , lepas tu comel chubby gitue , dapat plak tarian Melayu yang kena bergelek gelek hahahaha . Memang kelassssss lah sebab at last but not least tu dia dapat tangkap step jugak . Tengok tengok tengok !!!! Salute tak ? Heheheehe .

MTs yang jaga kitorang , Iya & Amad . Memang best sebab diorang ni agak sporting jugak . Sporting bila dah lama kenal la . means , bukan dah lama kenal tu dah setahun or 2 tahun kenal tapi , dah beberapa kali perjumpaan tu yang buat kami dengan diorang boleh ngam . Iya tu penari kebudayaan untuk U kitorang . Dia wakil . Memang best lah tengok lenggok dia menari .

Amad plak , Grrrr !! Tak pernah tengok dia menari langsung !!! Hahahahaaah .

Minggu yang memenatkan ( tiap tiap malam pukul 8 or 8.30 pm kitorang ada latihan dance ) . kalau tak sempat buat malam , siang tu pun kitorang buat latihan jugak . kan sebelum next class bermula ada gap kan ? ha time tu lah kitorang berlatih . Sumpah penat !! Sampai demam demam sakit sakit semua . Nia , dah seminggu dia demam tak baik baik . Nani plak dah makin Ok dah . alhamdulillah . Sue , sampai masuk air dibuat nyer hahhaaha . Maheran just sakit sakit biasa je . Aku ? Ohhh , aku fobia nak masuk unit kesihatan tu bila tau Sue masuk air . Hahahaha . Takut noqssssss tengok jarum dia . mak aihhh . trauma kat Hospital Alor Gajah pun tak hilang hilang lagi wakakakaka :DD

Banyak lagi nak story . Tapi aku nak setting gambar dulu . hehehee . Nak upload kat sini ler ape lagi . Ok ciao dulu yup sayang sayang ku . ^^ . Tunggu hupdate terbaru nanti !! Aku upload pic time kitorang menari hahhahaha .

- c i a o -

2 comments:

Dhia BellamiZam said...

dahlia teck??ewww~

by shahamri.com [SA] said...

Salam dari blog www.shahamri.com.Shah dtg melawat blog ni..nampaknya blog ni ada hutang entri di blog shah..jom baca entri shah kat bawah nyh..follow sekiranya anda ikhlas sahaja ye..

1.Blog Kena Hack Lagi
2.Dapatkan Headline Animator blog shahamri.com
3.PANAS! servis percuma shoutbox akan dihentikan.