Monday, 27 February 2012

Contest : I Love Being Awesome



Assalamualaikum ..

Saya telah dijemput untuk mengjoinkan diri & jugak untuk memeriahkan contest yang dianjurkan oleh Atiqah Maznan melalui blog beliau iaitu blog Enlighten Me . ( skema serious )


Macam tau tau jer aku suke kat kartun Spongebob ni hahaha . Comel siaa banner nih . ^^
Kalau korang nak join sekali , senang jer . Just ikut cara-cara yang beliau dah provide kat entry beliau ya .
Jom terjah blog beliau untuk join contest ni ^^ : Contest : I Love Being Awesome .

DUE DATE : 29 FEBRUARY 2012 

Cepat sebelum terlambat !!

1 comment:

Atiqah Maznan said...

heyya ! thanks for joining this contest :) btw , i'm already following you . dalam this week saya akan letak semua link blog for those who joined my contest , awak boleh tengok ye . thanks again :)