Thursday, 23 February 2012

Selamat Pengantin Baru , Awak ...

Assalamualaikum .


Siapa yang pernah bercinta mesti faham perasaan Myra sekarang ni . Malam ni Myra ingat nak happy-happy je . Tapi kejadian petang tadi buat Myra rasa down gila . Myra nak story tapi hati ni dah remuk gila . Tak sanggup nak ulang tayang kejadian tu dalam kepala Myra . Kecewa la wey . 

Semua kawan-kawan da balik sebab esok takde class . Sunyi gila duk dalam bilik sorang-sorang . Tu pasal Myra keluar jugak pergi cc . Nanti kalau duduk sorang-sorang asyik teringat je . Haha . Ape la nasib asyik dapat seseorang yang tak setia pada kita . Takpe takpe . Orang kata takde jodohlah namanya tu . Tapi jodoh dia sampai awal , kita tengok je & doakan je dia happy hidup bersama dengan orang yang dia sayang . 

Apa-apa pun , Myra nak ucapkan Selamat Pengantin Baru untuk si dia . Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat . Nak cakap tak kan lupakan semua kenangan yang kitorang ada , Myra tak sanggup nak ingat lagi . Macam ni la , saya takkan ingat lagi kenangan kita tapi saya takkan lupakan semua . . Awak masih lagi di hati saya ni . Tapi jangan risauuu . Esok lusa lupa jugak . Hahaks .

Nah lagu untuk awak ! Special for u okeh . 


Senyum =)

2 comments:

Zakaria's daughter said...

apakah?
is it he married someone else?

erghh.
sungguh touching.

sabar okay.

Allah penyusun terbaik buat kita.

Si BuDaK KaChAk said...

kenangan tu biarlh dijadikan pengajaran di masa hadapan...

kita sepatut bhgie melihat org yg kita syg tu bhgie wlaupun bukan kehendak kita...

cinta perlukan pengorbanan...kerana cinta yg kita perolehi belum tentu kita miliki sehingga kita diijabkabulkn...

p/s :sbg pesan kerana melalui perkara yg sama...

=)