Tuesday, 10 April 2012

Segmen : Saya Nak Edit Blog Free ! by Hana .



Assalamualaikum .


Jyeahhhhh ! Dah lama tak join segmen & contest .

Dalam pada aku berblogwalking tadi , aku terjumpa satu segmen dari adeQ Hana ni . Segmen yang buat aku rasa teruja nak join sebab kalau menang hadiah dia ialah full edit blog tau ! Perkara yang aku tunggu-tunggu hehehehe . So , officiallynya aku dah join segmen ni dengan jari kanan . 

Bismillahirrahmanirrahim !

Dik , tolong la akak yang memang tak pandai nak mengedit blog ni yea . ^^ Akak tag semua pembaca blog & follower akak dik . Boleh ke ? Boleh la eh .

Kepada uolss yang interested untuk join this segmen , meh klik Haruno Hana . 

Time korang baca segmen ni , aku tengah tidur ! Krooh kroohhh Kroohhhhhh ...

No comments: