Friday, 30 November 2012

"End Year Giveaway by FD"


Yeahhh dah lama tak join GA ni . Tiba-tiba bersemangat aku nak join GA . Korang MUST join okay . IT'S A MUST . Kenapa ? Sebab banyak gila hadiah untuk dimenangi ! Haha itulah niat utama aku . Ngeh3 ... Serious rugi kalau korang tak join :) <DIANA> kata kalau penyertaan melebihi 100 dia nak tambah lagi hadiah ~ Cool ! If nak join just click kat D tu okay :) D means Diana lahhh ~ Auwww .

HADIAH-II YANG SAYA NAK TUNTUT :
. Satin Shawl
. Long Necklace
. Souvenir dari Russia
. CD filem
. Topup 5 + Review Blog + Bloglist Kekal
. Novel
  Hadiah misteri 
. Domain selama dua tahun

Ha kalau dah suruh listkan hadiah rase macam nak list semua sebenarnya tapi macam melampau pulak kalau aku list kan semua kan . So , itu je la yang termampu . Mwahahahhahhahaaa . ehem kalau ada penambahan hadiah boleh ke nak buat penambahan dalam list hadiah jugak ? weeeeee ~ Guroo je okeh . xD

HADIAH-II NYA :

. Long necklace (1 pemenang )
. Novel (1 pemenang)
. Simple header (1 pemenang)
. Hadiah misteri (1 pemenang)
. Topup 5 + Review Blog + Bloglist Kekal (1 pemenang)
. Topup 5 (1 pemenang)
. Bloglist selama sebulan (1 pemenang)
. Header transparent (1 pemenang)
. Cursor nama (1 pemenang)
. Pashmina (1 pemenang)
. Satin shawl (1 pemenang)
. Cursor nama (2 pemenang)
. CD filem (2 pemenang)
. Hadiah misteri (2 pemenang)
. Keychain Angry Bird (3 pemenang)
. Set pen (4 pemenang)
. Bloglist selama sebulan (5 pemenang)
. Souvenir dari Russia (10 pemenang)

Tiba masa untuk tag kawan-kawan :)

@Awak
@Awak
@Awak

Aku tak tau lah mampu ke nak menang hadiah-II tu sebab selama ni pun aku tak pernah menang mana-II GA mahupun contest ! Sobsobs . Harap-II menang lah ea ^_^

Ouh yeaa . Cik Dianaa cakap ada penambahan hadiah iaitu Domain selama 2 tahun . Nak jugak boleh ? Boleh laa boleh laa , kui3 .. and yeah , kalau korang pun nak , korang kena bagitau sebab kenapa korang nak domain tu ok ? Kalau korang tanya aku , ni jawapan aku ~

Domain memudahkan orang cari blog kita . Tak payah tulis panjang-panjang . Jimat masa . Hehe ...

10 comments:

Dianaa said...

PERHATIAN KEPADA PESERTA GIVEAWAY!!
Ada penambahan sponsor / hadiah. Domain selama setahun untuk 2 orang pemenang.
Kalau nak hadiah ni, baca entri ni. Kalau taknak, abaikan.
http://www.fatindiana.com/2012/11/perhatian-kepada-peserta-giveaway-2.html

*untuk yang betul-betul nak menang domain sahaja*

FD sarankan awak listkan 5 hadiah atau lebih untuk lebih senang :)


SENARAI PESERTA DAH KELUAR
http://www.fatindiana.com/2012/11/senarai-peserta-end-year-giveaway-by-fd.html

Dianaa said...

PERHATIAN KEPADA PESERTA GIVEAWAY!!
Ada penambahan sponsor / hadiah. Domain selama setahun untuk 2 orang pemenang.
Kalau nak hadiah ni, baca entri ni. Kalau taknak, abaikan.
http://www.fatindiana.com/2012/11/perhatian-kepada-peserta-giveaway-2.html

*untuk yang betul-betul nak menang domain sahaja*

FD sarankan awak listkan 5 hadiah atau lebih untuk lebih senang :)


SENARAI PESERTA DAH KELUAR
http://www.fatindiana.com/2012/11/senarai-peserta-end-year-giveaway-by-fd.html

Nurul Ain said...

salam perkenalan..dari GA yang sama..
http://nurulnamasaya.blogspot.com/2012/11/end-giveaway-by-fd.html

fara lulu ^^ said...

Jemput join giveaway ni :) + Rebut peluang untuk menang Maxi Dress !! :D
http://faralalalala.blogspot.com/2012/11/quick-giveaway-by-sukka-izzah-ismail.html

Dianaa said...

FD dapat tahu yg awak nak menang domain. FD dah terangkan dalam entri ni -
http://www.fatindiana.com/2012/11/perhatian-kepada-peserta-giveaway-2.html
macam mana nak menang. so please baca betul-betul.

kena edit entri ni, bagi sebab kenapa awak nak menang domain tu.
terima kasih :)

Dianaa said...

maaf, tersilap. hehe. sbb ada dua org nama amirah

Dianaa said...

Ada penambahan sponsor lagi.
Sila like dan follow para sponsor ye
http://www.fatindiana.com/2012/12/perhatian-kepada-peserta-giveaway-3.html

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

outbound malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....