Thursday, 29 November 2012

Kotak Komen Hilang


Assalamualaikum .

Okay kali ni aku nak tanya korang , cuba korang tengok blog aku ni , kotak komen kat bawah tu hilang ke ? Huhu dah ada beberapa orang cakap yang kotak komen aku takde . Agak lah kan . Pening jugak aku macam mana boleh hilang sebab certain blogger still boleh komen takde masalah pun . So aku cuba ushar blog sendiri tanpa sign in . Aku dah try and aku tengok kotak komen tu takde lah terbang pi mana . Stay jugak dia kat situ . Adeh fening lah @.@

Tapi takpe . Sebab aku sayang korang , aku cuba carik jalan penyelesaian okayy ^_^ 

No comments: