Friday, 16 November 2012

My First Time :)



Assalamualaikum .

Akhirnya . Berkat si budak comel iaitu adek Ukhti Azza buat tutorial camner nak buat header transparent terus aku try & error , Okay tuto beliau memang dah lama pun hohoks . Aku je baru jumpe -.- Nape tak jumpe dari dulu je kan senang . Haishh . Okay sekarang nak tanya sikit komen korang semua pasal header tak berapa nak lawa aku nih . Cun tak ? haha . Dah mengaku tak lawa lagi tanya cun ke tak . Masuk air betul .

Ek biasalah excited pulak tengok header aku ni macam comel je kan . Haa puji artwork sendiri . Seyez tak malu :P


Takpe la tak lawa pun . at least aku try , simple je ni sebab aku takut tak menjadi pulak kalau nak buat macam yang aku nak sangat selama ni . Practice make perfect :) Lepas ni boleh try lagi . 

Okay blog adek zaza memang best . Haha tiba-tibe promote blog beliau ye . 
Ala kite give and take lah sikit kan . Lepas ni memang kerja aku nak buat header je lah . Ayoyoo ... Susah kalau dah tau buat ni , asyik nak mencuba je >_<

Sekian .

Pssttt . Kalau awak baik , comel , hensem , rajin2 la tekan Churp Churp saye kat tepi tu . Tapi jangan lupe bagitau okay so that saye boleh tekan Churp Churp awak pulakk :)

3 comments:

anis scha said...

comel header :) first try dah cantik. makin lama makin cantik lah nanti :)

Ukhti Azza said...

comel sangat! terima kasih sebab promote. hehe :)

AishaMyra said...

Anis Scha , hee thanks :) harap2 macam tu lah .

Ukhti Azza , same2 adek comel :D