Friday, 16 November 2012

Segmen BW Cuti-Cuti By Emas Putih



Assalamualaikum .


Okay nampak tak banner yang malatopp kaler pink ala-ala comel kiut miut gitu ?? *Ting2x kenyit kenyit mata sikit . Mana tau menang hahahah :D

Baikkllaaahhhhhh . dah lama aku tak join segala bagai segmen semenjak aku bergelar student semula ni kan . So as a start , kali ni aku nak join segmen dari Blogger Emas Putih . So just click the link given kalau nak join sekali yaww :)

Hadiah dia nyatakan di situ , adalah bahawasanya sesiapa yang bertuah akan mendapat top-up RM10 dari beliau . Tak cukup best lagi ? Ha bukan seorang je yang dapat tau . Akan ada 3 blogger bertuah yang pastinye dapat top-up free lepas ni .

Untung lah korang . Dah dapat top-up tu calling2 lah yek . kih3 . :)
Due date : 13.11.12/00.00am - 26.11.12/11.59pm (2 Weeks)

13 comments:

Amalia said...

singgah malam ni :D
http://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

NIA SI DRUMSTICK said...

dr segmen sm..nia folo sini..singgah nnti..

http://ceritasinia.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

Bee Shaz wals said...

singgah sini dari segmen sama
done follow you blog.hope u follow me back tq
http://bee-shawal.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html
Niena dah follow kamu ..
Follow Niena semula ya ..

Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

Hermin said...

Hye dari segmen yang sama :B

aynora nur said...

BW, Follow & selamat berkenalan..

http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

ZF said...

datang dari Segmen BW CUti-Cuti By Emas Putih.. jom singgah blog saya jugak...

http://www.zuhairifirdaus.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

rafflesia said...

salam dan hai. datang dari segmen yang sama :)

jom ke blog saya :
http://rafflikes.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

Aida Omar said...

Hai!! Aida dari segmen yang sama, follow kamu dear #401 .. salam kenal dear. :)

http://www.diarisifroggie.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

Emas Putih said...

Thanks for support me. List dah kluar. Jom BW n Follow pserta lain.
http://www.kisahemasputih.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-bw-cuti-cuti-by.html

Fizalinolie said...

Hola ♥

Saya Follower yang ke-404.

Saya dari segmen yang sama. Selamat berkenalan awak. Semoga persahabatan kita akan berkekalan walaupun di alam maya. Sapa tau satu hari nanti kita berjumpa. Hehe...

Sekiranya awak ada kelapangan dan sudi... Jemputlah singgah di blog saya : Fizalinolie

Keep in touch :)

KhaiRul Azmi said...

datang dari segmen yg sama....
dan saya dah follow.. jom g blog sya... n follow saya jugak hehehhehehe......

salam perkenalan

http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html