Friday, 8 February 2013

If I Die Tonight ... - during class -

Assalamualaikum ...


Okay . Sir Adi memang suka bagi tajuk dan suruh kitorang buat essay about the topic :) And today's topic is "If I Die Tonight" . *Kelas BEL yang sangat BEST*

IF I DIE TONIGHT

Everyone shall taste death . If you're asking what will I do if i die tonight , sharp at 12 midnight , it would be the last thing i wanna do in my life . For sure , it would be the scariest moment in your life as you know when is your time to go . And it is not easy to let go everything that u have in this world . your family , your friends , your love , your life . Generally , kalau tanya orang lain , of  course dorang akan cakap , aku nak spend time with families and friends for the last time . Aku pun tak terkecuali la . Obviously people will do that . Just imagine that  today is your last day with them , apa perasaan korang ? I would gaze their faces deeply because after this there will be no chance for me to look after them anymore . The faces that full of happiness , sadness , love and hatred , aku simpan dalam-dalam dalam hati aku sebab aku akan rindu wajah-wajah ini .

Next , aku nak tunaikan solat terakhir aku untuk hari itu secara berjemaah dengan keluarga aku . Rasanya dah lama aku tak berjemaah dengan baba , abang dan adik . I miss the moment when mama is there for us to 'kerah' us solat berjemaah . That time kami kecik lagi lah :) 

And here's the hard wishes to be fulfill . I would like to do my Haji & Umrah with the one I love . Surely family is at the first place . But , because of the time within left is not enough for me to do Haji & Umrah , I think I can only be dreaming about it . :'(

Not to forget to forgive and be forgiven . I hope people who know me can forgive all my mistakes whether it is intentionally and accidentally happen . I know I have done so much mistakes in my life from then until now . And I know it's hard to forgive people who hurt you badly . But sometimes , it happens for a reason . by the time is running faster than I thought , I can only hope all my mistakes are forgiven . Don't worry about whatever kind of mistakes that you had done to me , because I already forgive and forget about it . :)

By the way , sorry for the broken english from the beginning until the end . Hahaha aku main taram je . lantak lah . Buat sekadar untuk suka-suka je pun kan . Takpe Sir Adi boleh je simpan paper yang penuh dengan grammatically errors tu hahaha . Sebenarnya banyak lagi benda yang aku nak buat kalau aku ditakdirkan untuk mati malam ni . yela aku ni belum kahwin , nak jugak rasa macam mana perasaan bergelar isteri orang kan ? hahaha . lepas tu nak ada anak sendiri . Cececehhh berangan kemainnnnnn .


Takpe la aku malas nak melalut dengan bahasa Inggeris yang macam mintak penampo tu . So better aku stop sebelum kena tampo ekekeke . mesti tension Sir Adi jadi lecturer aku kan . Takpe la aku rela kalau beliau nak coloring the paper with red ! HAHAHAHA .

Tapi Sir Adi won't know which paper is mine sebab aku tak tulis nama kehkehkeh . Time nak submit tu aku saje je jatuhkan kertas-kertas yang lain sampai Sir Adi tertunduk-tunduk tolong amikkan . So time tu la aku selitkan kertas essay aku wahahaha . Sorry sir , my bad :D lepas ni janji tak buat dah hahahaha .
 

No comments: