Sunday, 10 February 2013

Photo Contest : Aku dan Dia by Blog Paly

Assalamualaikum .

 

Sila << SENYUM >> kalau nak join . Abang paly muka serious sangat lah ! xD hehe jangan mara haaa gurauan semata-mata . Takpe abang jangan risau , muka saya kat bawah ni lagi macam nak mintak penampo ! HAHA xP .


Caption : This picture was taken on previous Saturday , 2nd FEB 2013 ! (having CENDOL at BANDA HILIR after spending time together at WONDERLAND) From left is Uniazatul Umbra Mohd Azam , next to her is Nanie Ahmad , besides her is Maheran Ali Amran , next is Me , Aishah Amira Abdul Rahim and the last girl on my right is Nurul Suhaila Mohd. Suhaimi . We are the five sisters who shared almost everything together at UiTM Alor Gajah , Melaka :) Korang jangan lupa tarikh 21 NOV 2011 ok ! Dah macam-macam kita lalui bersama kan . Pahit manis kelat payau masam semua ada . Everything went great even though there were always have arising problems that need us to be strong and cool towards each other and also towards the 'outsiders' (^_^) . No matter what , we are awesome . kan kan kan ? *Okay sila muntah*

10 comments:

Paly said...

garang ke? hahaha...

tenkiu sudi join :D

Adiba™ said...

good luck :)
http://sheisdibaa.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

AishaMyra said...

@Paly :ade la garang sikit ! ahaha . okay sama-sama :)

@Adiba™ :mekasihhh ^_^

Tengku Iji said...

huhuhu, best tu jalan-jalan dekat bandar hilir :D

AishaMyra said...

@Tengku Iji : boleh tahan laa xD . hari tu ramai pengantin buat photoshoot tahu ! :)

Nadia Johari said...

datang dari segmen yang same..done follow you..follow me back..good luck

http://miszrockers.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

Puteri Mama said...

gudluck dear :)

http://tomatobey.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

leyha said...

good luck.. dah follow awak !!!

http://cikladybug.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

j.e.h.a.n. said...

done follow you, dari segmen yg sama..

http://jarikudiy.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

Halimaton Saadiah said...

singgah dari contest yang sama :) good luck.. :)