Wednesday, 20 March 2013

Adobe Photoshop | 1st Time

Assalamualaikum .

Ehem ehem ! Quick update before masuk kelas mandarin 15 minit lagi . Lepas ni ada oral mandarin , wish me luck okaii ?? :)


Cuma nak mintak pandangan korang tentang gambar kat atas ni . 
Okay abaikan muka aku 

First time aku cuba edit gambar guna Adobe Photoshop CS5 :)
Korang nak try jugak ? 
Google lah tutorial edit gambar using Photshop okaii !!
Hehe malas nak membebel panjang-panjang .
Got to go now ~

6 comments:

Nadia Johari said...

okla tu..nant lama2 pndai edit

araamor said...

@Nadia Johari insyaallah . kena belajar sungguh2 baru boleh pandai ni . byk sgt step kena ingat & biasakan :)

Syarifah Hana Al-Jamalullail said...

Well done utk 1st time. Kalau adjust size text and font type pun boleh menjadikan ianya lebih menarik. Anywy good try

araamor said...

@Syarifah Hana Al-Jamalullail terima kasih atas pendapat awak ^_^ lepas ni boleh la buat percubaan kedua pulak .

Mas Zull said...

assalamualaikum myra...cantik juga tu lama2 pandai nanti...:)

araamor said...

@Mas Zull waalaikumusalam mama . thanks yaa hehe .