Wednesday, 6 March 2013

♥‿♥ Aku , Kau & Persahabatan ♥‿♥


Assalamualaikum .

Tiada ku sangka engkau berubah
Ku tak percaya kau membagi cinta
Tahukah engkau betapa sakitnya
Kau membagi cinta karna dia

Ops ! Aku rasa lirik lagu ni amat sesuai dengan perasaan blog aku sekarang . Ulang suara ! Perasaan blog ya , bukan perasaan aku . Apa ? Blog takde perasaan ? Eh ni blog aku , aku tau la dia ada perasaan ke tak ! Muahahahaha ! Once aku kata , dia ada perasaan , assume that dia memang betul-betul ada perasaan okay ? Jangan melawan . kehkeh .

Ya sebenarnya aku takde niat nak menduakan blog aku ni . Tapi keadaan yang memaksa . oh yes , AKU LAH MANGSA KEADAAN ITU . Tapi jauh di sudut hati , aku rela jadi mangsa sebenarnya . Nak tau kenapa ? Sebab aku yang cipta keadaan itu ! Ahh dah macam baca blog sasterawan negara lah pulak . Okay straight to the point je lah . Aku dah wujudkan satu lagi blog . Okay to my dearest blog , jangan touching , tahu ? Blog lagi satu tu dicipta sebagai tanda persahabatan aku dengan seseorang . Tapi awak dicipta tanda saya cintakan dunia blogging , faham ? So yeah , aku ada dua blog sekarang and I am happy with that .


So uolsss dijemput hadir untuk memeriahkan blog baru aii . Sila laaaa jangan malu-malu jangan segan-segan . Jom fly ~



Ouh one second please ! Blog tersebut is under construction so belum cantik and cute [ecehhh] . Entry pun baru ciput . Setakat ni belum ada yang menarik but once blog tu dah siap , kitorang akan update macam-macam ! So jangan lupa follow okay ? :D

No comments: