Monday, 18 March 2013

Dah Berwajah Baru

Assalamualaikum .

Memandangkan aku baru je bertukar template ( picture window - denim ) maka dengan itu aku rasa aku perlu menukar wajah blog aku ni hehe . Sorry ya kalau baru-baru ni blog aku nampak serabut sikit . Biasalah , tak biasa lagi dengan coding template denim ni . Hope korang jangan bosan yerr bila tengok blog ni asyik bertukar-tukar segala bagai haha . Masih dalam proses lagi :)

Sebenarnya dah berhari-hari aku cuba buat sendiri header blog bersambung dengan content blog . Tapi asyik tak menjadi jer padahal header aku dah sama size dengan content blog dah rasanya . Punya lah penat asyik buat header setiap kali online sebab aku pikir ada masalah kat header aku . Baru hari ni aku tau kenapa :D . Rupa-rupanya aku terlepas pandang dekat coding dan jugak configure header hehe . Yennadeyyy !!

Tapi takpe lah . At least aku dah buat macam-macam header untuk blog aku ni haha lepas ni boleh lah bertukar ganti header . Auww buang tebiat agaknye nak bertukar ganti header setiap masa heheh . Okay gurau jeee . Jangan percaya sangat cakap aku ni . Nampak sangat excited habis lepas berjaya menyambungkan header dengan content dengan jayanya haha . Ecehh . Orang lain dah berzaman pandai benda alah ni . Aku je ketinggalan zaman sikit .

So inilah header terbaru aku :


dan inilah hasilnya :


Header lama :

And one more thing ! First time aku try buat footer sendiri . 
Agak lari tema sikit sebab tiba-tiba ada color orange dengan pink haha . 


Dan ini hasilnya :


Ok tak ? Heee .
Mood : sukahati 

2 comments:

Nadia Johari said...

cntik sgt

araamor said...

@Nadia Johari cantik eh ? terima kasihhh ^_^ tak sangka lak huhu .