Monday, 21 October 2013

Some Call It Heaven. But I Call It Home.

Assalamualaikum.

Takde apa nak tulis sebenarnya hehe. Aku sendiri tak tahu kenapa mood nak berblogging semakin hari semakin menipis. Adakah kerana aku kehabisan bahan dan idea untuk menulis?? Mungkin juga. Atau mungkin aku dah tak minat nak menulis di sini lagi. Entahlah. Hmmm... Termenung sambil memikirkan keadaan diri...



By the way, setiap kali kawan-kawan aku mahu pun kawan-kawan abang dan adik aku datang rumah, mesti diorang akan kata rumah kami seperti syurga ^_^ syurga buah pelam dan buah kelapa muda wehehehe... Kalau nak rasa buah-buah ni boleh lah datang rumah :D

No comments: