Sunday, 16 March 2014

Freebies | Header *Just Give Me A Reason*

Assalamualaikum.

Okey here we go. Header ni super simple! Aku memang suka sangat lagu Just Give Me A Reason ni. Memang suka sampai hari-hari aku dengar lagu yang sama. Haha sampai adik aku kata, 'BORINGLAHHH!!'. Erkk, so what?? 



Blue : #96e8ff

Pink : # ff8181

Orange : #ffe400

Grey : #a6a1a1

Green : #d2ff20

Yeah. So korang buatlah pilihan dengan bijak. Aku tau header macam ni, takde sesiapa pun nak sebenarnya hahaha tapi kalau korang kesiankan aku, apa kata korang ambil dan guna? Free je la takde tol pun. Hehe ^_^ Nahh, just kidding~!

Okey. Just in case korang nak samakan warna header tu dengan body, kat sini aku letak sekali kod warna untuk memudahkan korang ok. Sebab dia berwarna dekat bahagian bawah tu so aku rasa better korang match the color, alright?

No comments: